Καρβέλης Άκης
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Θέρμανση

Όταν μιλάμε για υδραυλικό και οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής εννοούμε Άκη Καρβέλη. Εξυπηρετούμε την τοπική κοινότητα και τις γύρω περιοχές εδώ και 31 χρόνια, παρέχοντας:
- Υψηλής ποιότητας υδραυλικές υπηρεσίες
- Λύσεις θέρμανσης.

Σχετικά με εμάς

 

 

 


 

 

 


 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι η αρμοδιότητα μας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα και με μεγάλη ευκολία με την επισκευή συστημάτων υδρορροών, αποχετεύσεων, και άλλων υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Περισσότερα
 
 

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη θέρμανση σας είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την επισκευή αυτών των συστημάτων για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία και ενεργειακή απόδοση τους.

Περισσότερα
 
 

 

 

 


 

 

 

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε παρακάτω τις δουλειές μας και καλέστε μας για υδραυλικές επισκευές με επαγγελματική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.


Περισσότερα

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη θέρμανση ή τα υδραυλικά της κατοικίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και στις γύρω περιοχές να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να παρέχουμε τις καλύτερες πιθανές λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Περισσότερα